Axoft

TestRail

TestRail_Logo_Main_02_CMYK@2x

Про компанію:

Gurock Software була заснована у 2004 році і зараз має офіси у Франкфурті (головний офіс), Дубліні, Остіні та Х’юстоні. Наше флагманське рішення для управління тестовими кейсами, TestRail, використовується більш ніж 100 000 членами команд розробників і QA для створення надійного програмного забезпечення.

Gurock Software – входить до Idera, Inc. Idera, Inc. є материнською компанією світових брендів програмного забезпечення для підвищення продуктивності в B2B, чиї рішення дозволяють технічним користувачам робити більше з меншими витратами і швидше. Бренди Idera, Inc. охоплюють три підрозділи – Інструменти для баз даних, Інструменти для розробників та Інструменти для управління тестуванням – з продуктами, які використовують мільйони членів спільноти по всьому світу, включаючи деякі з найбільших світових компаній у сфері охорони здоров’я, фінансових послуг, роздрібної торгівлі та технологій.

Факти і цифри:

Рік заснування: 2004 рік
Штаб-квартира: Франкфурт, Німеччина
Офіційний сайт: www.testrail.com

Чому TestRail?

TestRail – це єдина централізована платформа контролю якості, яка дає вам можливість створювати, підключати та оптимізувати всі ваші процеси тестування. Тестуйте ефективніше, отримуйте видимість в реальному часі в масштабі і зміцнюйте довіру до QA. Настав час перетворити ваші мрії про швидкі та безпроблемні релізи на реальність. Об’єднайте дані тестування та інсайти з рештою вашої організації, щоб об’єднати продукт, розробку та контроль якості. Інтегруйтеся з конвеєрами DevOps, фреймворками для автоматизації тестування та інструментами відстеження проблем.

Залишились питання?

Стати партнером AXOFT

Раді співпраці з AXOFT!
Заповніть та надішліть цю форму.
Ми з вами зв’яжемося з обговорення умов співпраці.

Останні новини