Axoft

Enfocus Switch

Enfocus Switch

Це програмне забезпечення, яке зменшує число помилок і автоматизує повторювані процеси, такі як сортування та отримання файлів. Автоматизація за допомогою Enfocus Switch вивільняє час фахівців, щоб вони могли концентруватися на більш важливу роботу. Enfocus Switch – це модульне рішення, інтегрувальне з існуючими системами і сторонніми додатками з метою прискорення обробки завдань.

Enfocus Switch автоматично завантажує файли з одного або більше FTP-серверів, отримує файли як вкладення в листи електронної пошти або обробляє завантаження. Потім дані автоматично сортуються по різних папках або передаються в потрібне місце, де кожен файл готовий для обробки і архівації.

Продукт Enfocus Switch, також здатний відправляти повідомлення по електронній пошті менеджерам з продажу або клієнтам тоді, коли це необхідно. Enfocus Switch надає опції автоматизації та інтеграції сторонніх додатків з індустрії графічного дизайну. Рішення легко взаємодіє з Enfocus PitStop Server і PitStop Connect.

Enfocus Switch – це надійна система, масштаби і рішення якої можна розширювати за рахунок підключення модулів сценаріїв, баз даних і метаданих.

Модулі Enfocus Switch:

Switch Configurator module – дозволяє інтегрувати зовнішні додатки (наприклад, Adobe Creative Suite / Cloud, HP Indigo, PitStop Server, …) в ваш Switch потік з метою подальшої автоматизації складних процесів. Існує безліч інтеграцій, доступних для різних областей застосування, наприклад, підготовка до друку, верстка, управління кольором, копіювання, коректура, оптимізація зображень, архівування документів та інші.

Switch Reporting module – дозволяє створювати власні панелі моніторингу для візуалізації вашої роботи. На кожному етапі виробничого робочого процесу файли завдань можна детально відстежувати за допомогою повністю настроюється панелі інструментів. У будь-який момент компанія може швидко знайти робочі місця і виявити вузькі місця. Крім того, модуль також зберігає історичні дані для подальшого використання, що дозволяє постійно покращувати і підвищувати ефективність всього виробництва.

Metadata Module – дозволяє підвищити інтелект робочого процесу і налаштувати послугу своїм клієнтам.

PDF Review module – являє собою простий, але потужний інструмент затвердження PDF. Він призначений для автоматизації та заміни ручної перевірки електронної пошти.

Scripting Module – модуль розробки та налагодження сценаріїв Visual Basic Scripts, Java Scripts або AppleScripts.

Database Module – дозволяє автоматизувати зв’язок між додатком бази даних і вашим робочим процесом.

Web Services Module – забезпечує мережеву безпеку і безперервність бізнесу.

Client Module – дозволяє користувачам доступ до Switch віддалено.

Завантажити пробну версію ↵