Axoft

SolarWinds придбала 8MAN, платформу управління правами доступу

SolarWinds придбала німецьку компанію 8MAN, платформу управління правами доступу (ARM), яка розширює портфель безпеки програмного забезпечення компанії MSP і IT-менеджменту.

8MAN був перейменований в компанію SolarWinds ARM і відразу доступний партнерам SolarWinds MSP і корпоративним ІТ-клієнтам. За словами Джима Хансена, віце-президента по продуктах для забезпечення безпеки, програмне забезпечення було особливо легко уявити клієнтам SolarWinds, оскільки його простота використання і простота пробних можливостей збігаються з бізнес-моделлю SolarWinds, говориться в прес-релізі компанії.

Новий програмний продукт безпеки – SolarWinds ARM – це інструмент управління правами доступу, який допомагає ІТ-адміністраторам і адміністраторам безпеки управляти привілеями користувачів, покращувати дотримання політик, автоматизувати надання користувачів і захищати від шкідливих внутрішніх зловживань. Завдяки автоматизованій користувальницької доступності, аналізу політики та звітності, звітів про відповідність і попередження, а також підвищенню продуктивності і процесів, SolarWinds прагне полегшити життя ІТ-адміністраторам і адміністраторам безпеки. SolarWinds ARM покликана допомогти компаніям всіх розмірів зробити перший крок і допомогти їм побудувати свої знання в області безпеки.

«8MAN рада бути частиною сім’ї SolarWinds, і цей крок був частиною нашого стратегічного плану, що дозволило нам досягти наступного рівня інновацій в області безпеки», – сказав Стефан Брек, генеральний директор 8MAN. «Ми розробили рішення, яке допоможе фахівцям з ІТ-операцій і адміністраторам безпеки підвищити безпеку шляхом управління доступом користувачів, перевірки відповідності та автоматизації трудомістких завдань, таких як доступність користувачів». Їх технологічний досвід і зростаючий портфель безпеки роблять SolarWinds ідеальним рішенням Партнер, щоб продавати наш продукт по всьому світу ».

Про компанію: SolarWinds – є провідним постачальником потужного і доступного програмного забезпечення для управління ІТ-інфраструктурою. Наші продукти надають організаціям по всьому світу, незалежно від типу, розміру або складності ІТ-інфраструктури, можливості моніторингу та управління продуктивністю їх ІТ-середовищ, будь то на місці, в хмарі або в гібридних моделях.

Стать партнером Axoft

Рады сотрудничеству с AXOFT!
Заполните и отправьте данную форму.
Мы с вами свяжемся по обсуждению условий сотрудничества.

акционные предложения